Oil Theraphy

Waardevolle voeding van moeder natuur

Mooi en gezond haar dankzij de kracht van olie


Vrouwen uit alle culturen hebben altijd oliën gebruikt om voor hun huid en haar te zorgen. Bij La Biosthetique  hebben we ook jarenlange ervaring met oliebehandelingen. Deze exclusieve salonbehandeling in twee fasen maakt gebruik van voedende olie en rijke crème om het haar te versterken en het heerlijk glad aan te laten voelen.

Met de nieuwste generatie in de Oil Therapy-portefeuille kunnen klanten nu genieten van dit fantastische effect binnen hun eigen vier muren: Oil Therapy Cream en Oil Therapy Conditioning Spray stellen u in staat om eenvoudig, duurzaam en effectief uw wens voor glanzend en gezond haar thuis te vervullen, zonder overconditionering.

Oil Therapy Cream en Oil Therapy Conditioning Spray leveren met succes zulke verbluffende resultaten dankzij hun aangepaste combinatie van een zeer speciale olie en natuurlijke actieve ingrediënten. Ricinusolie, beter bekende als de olie van de wonderboom, heeft een onvergelijkbaar verzorgende werking waardoor het haar tegelijkertijd sterk, soepel en sensationeel glanzend wordt.

Het nieuwe Oil Therapy duo:

Oil Therapy Cream

Voedende en regeneratieve intensieve verzorging voor fijn tot dik haar.

Oil Therapy Cream voorziet het haar van voedende lipiden en een extra portie vocht, herstelt alle soorten structurele schade en verbeter hierdoor blijvend de kwaliteit van het haar. Hierdoor is het haar gemakkelijk te kammen, super zijdeachtig en glanzend.

Naar de Oil Therapy Cream

Oil Therapy Conditioning Spray


Voedende conditionerende spray voor fijn tot dik haar.

Oil Therapy Conditioning Spray voorziet het haar van voedende lipiden, compenseert structurele schade, zorgt voor gemakkelijke kambaarheid en maakt het haar zacht en glanzend zonder het volume te beïnvloeden.

Naar de Oil Therapy Conditioning Spray