HOMME EAU DE TOILETTE

De man, zijn geur, zijn stijl.

Eau de Toilette Homme uit de Homme-lijn van La Biosthétique onderstreept met een combinatie van sensualiteit, kracht en frisheid de unieke persoonlijkheid van elke man.  


Uniek, mannelijk en eigenzinnig. Niets moet, maar alles kan. De nieuwe hightech verzorgingslijn Homme, ontwikkeld in samenwerking met La Biosthétique-experts van over de hele wereld, speelt zonder enig compromis in op de uiteenlopende behoeften van echte mannen. Ongeacht hun leeftijd en of ze nu een volle baard dragen of zich liever glad scheren. Naast uitstekende productprestaties onderscheidt de lijn zich door een uitzonderlijk geurconcept, waarin aardachtige diepte, frisse accenten en krachtige, sprankelende harmonieën op fascinerende wijze samenkomen.   


De intrigerende geurcompositie komt ook terug in de Eau de Toilette, die daarmee perfect aansluit op de rest van de Homme-lijn.
 

Innovatief en toch harmonieus, dat was het doel. Want Geza Schön, de briljante geest achter het geurconcept van de Homme-lijn en maker van de nieuwe Homme-mannengeur, hecht veel waarde aan originaliteit. Tenslotte gaat het erom onderscheidend te zijn, een persoonlijk statement te maken. En laat dat nu exact het handelsmerk zijn van deze eigenzinnige, internationaal gerenommeerde freelance parfumeur.

Het basisidee voor de nieuwe Eau de Toilette ontstond al aan het begin van de samenwerking tussen La Biosthétique en de in Berlijn wonende Schön. De geurcompositie werd in de loop van de tijd verder bijgeschaafd en uiteindelijk nog eens compleet opnieuw geïnterpreteerd. Het resultaat is een voortreffelijk samenspel van hoogwaardige geuroliën.

Frisse topnoten van bergamot, jeneverbes, rode peper, limoen en grapefruit vloeien prachtig over in een zacht hart uit waterlelie, orchidee, jasmijn, muskaatsalie en roos. De mannelijke basis kabbelt gedwee door een elegante compositie uit warme, aardachtige aroma’s van vanille, kasjmierhout, cederhout, mos, muskus en amber.

De geur is fris, groen, pittig en kruidig met een subtiele, bloemige touch en een door tonkabonen, leer en muskus gedomineerde houtachtige fond. Mannelijk, met veel kracht en bovenal alles behalve standaard.   


Eau de Toilette Homme en alle andere producten uit de Homme-lijn van La Biosthétique zijn vanaf nu verkrijgbaar bij uw La Biosthétique-salon.  

Geza Schön, internationaal parfumeur

“Echte mannelijkheid en luxueuze lichaamsverzorging sluiten elkaar allang niet meer uit. De geur speelt daarbij echter een doorslaggevende rol. Deze zet compleet andere zintuiglijke processen in werking dan wanneer we iets enkel met onze ogen waarnemen, en biedt de man een nieuwe manier om zijn eigen stijl en smaak te ontdekken en uit te dragen.”

De producten uit de Homme-lijn in één oogopslag:

1. Eau de Toilette Homme

Artikelnr. 003719

50ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 59,50
Basisprijs per 100 ML: € 119,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x