HOMME

De man, zijn stijl, zijn huidgevoel.

Homme, de verzorgingslijn speciaal voor mannen, is perfect afgestemd op de behoeften van hun huid en haar en voorziet in alles wat ze voor hun dagelijkse verzorgingsroutine nodig hebben.  


Elke man heeft wat zijn uiterlijk aangaat zo zijn eigen wensen, van top tot teen en van het scheren van zijn baard tot aan het stylen van zijn haar. Met Homme biedt La Biosthétique een voortreffelijke, speciaal op mannen afgestemde lijn met verzorgingsproducten voor huid en haar.
Elk product uit de Homme-lijn is op zichzelf al zeer effectief, en samen tillen ze die prestaties naar een nog hoger plan. Naast de uitstekende productprestaties onderscheidt de lijn zich door een uitzonderlijk geurconcept. Sensuele, aardachtige diepte, frisse accenten en krachtige, sprankelende harmonieën – een geur die de unieke persoonlijkheid van elke man onderstreept.Het beste voor zijn dagelijkse verzorgingsroutine
  

Het zijn vaak de simpelste dingen die bepalen hoe we ons voelen. Wat we dagelijks gebruiken, moet functioneel zijn en aan onze hoge eisen voldoen. Met La Biosthétique Homme verrijkt u uw ochtendroutine met effectieve, natuurlijke ingrediënten, van het reinigen en verzorgen van uw huid tot aan het stylen van uw haar. Voor het beste resultaat – vandaag, en tot ver in de toekomst.

De Homme-serie in één oogopslag:

1. Eau de Toilette Homme

Artikelnr. 003719

50ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 59,50
Basisprijs per 100 ML: € 119,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x

De man, zijn geur, zijn stijl.


De buitengewone geurcompositie van de Homme herenlijn wordt voortgezet in het parfum "Eau de Toilette Homme": aardse diepte, frisse accenten en sterke, heldere harmonieën zijn intrigerend.