COLOR SYSTEM

#MoreThanBlonde

La Biosthétique Color System Blonde maakt blonderen nog natuurlijker, nog milder en nog spannender. Met Blonde krijgt gekleurd haar een compleet nieuwe dimensie!

Blond is veel meer dan een haarkleur. Het is een attitude. Een lifestyle. Blond haar is allang niet meer enkel iets dat genetisch wordt bepaald. Vrouwen kiezen zélf voor hun blonde lokken. Talrijke sterren, van Marilyn Monroe tot Lady Gaga, bewijzen welke bijzondere aantrekkingskracht blond haar kan hebben. Of blondines echt meer fun hebben, zoals Rod Stewart en een iconische reclameslogan beweren, blijft de vraag. In ieder geval maakt de stralende haarkleur de wereld gevarieerder en levendiger, prikkelt emoties, associaties en verlangens.   Van blond naar blonde

Het ene blond is echter het andere niet. Met Blonde Powder zet La Biosthétique nieuwe standaarden op het gebied van blonderen. Conventionele blondeerproducten maken gebruik van een hoge alkalische pH-waarde tussen 10 en 11 om de schubbenlaag, de buitenste laag van het haar, te openen. Dit maakt het haar poreuzer en brozer, en kan uiteindelijk ook leiden tot een ruwer en beschadigd haaroppervlak en schade door oxidatie binnenin het haar. Het zeer zachte blondeerpoeder Blonde Powder heeft echter een aanzienlijk lagere pH-waarde en is daardoor veel milder voor haar en hoofdhuid. De schubbenlaag blijft beduidend gladder en de binnenkant van het haar wordt beter beschermd. Het resultaat: voelbaar vitaler haar, met een zichtbaar glanzendere kleur.

Conventioneel blondeerproduct

Wijd openstaande schubbenlaag

Mogelijk risico: ruw en beschadigd haaroppervlakVerhoogd risico op schade door oxidatie binnenin het haar

Blonde Powder

Opent de schubbenlaag op mildere wijze

Betere bescherming van het haaroppervlak, doordat de schubbenlaag minder wordt opgeruwdLager risico op schade door oxidatie binnenin het haar

#MoreThanBlonde Look Inspiration

#MoreThanBlonde

La Biosthétique Blonde is niet zomaar blond. Blonde maakt van een goed kapsel een waar stijlstatement. Elke Blonde-tint is bijzonder en uiterst uniek. Koele blondtinten fascineren met frisse, koele reflexen, die lang mooi blijven door het haar te verzorgen met Protection Couleur Crystal. Warme blondtinten hullen uw haar in dezelfde gouden gloed als de stralen van de zon, die met Protection Couleur Blonde ook lang na de behandeling niet aan kracht verliest.

Welke #MoreThanBlonde-type bent u?

Heeft u uw haar laten blonderen bij uw favoriete La Biosthétique-salon? Toon ons uw nieuwe #MoreThanBlonde-look! Maak na uw bezoek aan de salon een selfie en deel deze op Instagram met de hashtag #MoreThanCoolBlonde of #MoreThanSunnyBlonde, afhankelijk van welke tint blond u heeft gekozen.

#MoreThanCoolBlonde

#MoreThanSunnyBlondeUw #MoreThanBlonde-verzorgingstips voor thuis

Dankzij een speciaal glanscomplex en kleuropfrissende pigmenten bieden Protection Couleur en Glam Color Advanced de perfecte bescherming en verzorging voor thuis.

Kleurverzorging voor koele blondtinten:

Kleurverzorging voor warme blondtinten:

Andrea Bennett, International Creative Color Director

“Het innovatieve La Biosthétique Color System Blonde blondeert het haar op milde wijze, en levert steeds weer opnieuw een individuele en sensationele blonde look. Zelfs als het haar extreem wordt opgelicht, blijft de kwaliteit van het haar perfect gewaarborgd en ontstaat altijd een evenwichtig en genuanceerd blond. De zeer romige en stabiele consistentie van het Color System Blonde is geschikt voor ieder soort toepassing, en kan op elke look, wens en soort haar worden afgestemd. Gewoonweg geniaal en absoluut niet zomaar blond – het is Blonde magic!”Creëer natuurlijke blonde looks van koel tot goudblond met de hulp van uw La Biosthétique-kleurexpert:


De passende make-up bij uw #MoreThanBlonde-look:

Laat uw persoonlijkheid niet alleen spreken via uw haarkleur, en haal met de make-uplook ‘Modern Blue’ nog meer uit uw #MoreThanBlonde-look.

Get the look