Start zoom

Haarverzorging

Intensive Activating Lotion

Artikelnr. 120438

Snel Overzicht

Deze hoofdhuidlotion stimuleert de celactiviteit in de haarwortels en versnelt de groei van de haarlengten. Het ondersteunt tegelijkertijd de vorming van stabiel en sterk haar.

Wees de eerste om dit product te waarderen

100ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 61,00
Basisprijs per 100 ML: € 61,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Groeiturbo!

De innovatieve Intensive Activating Lotion voorziet de haarwortel van elementaire werkzame stoffen zoals sporenelementen uit koralen en de fijnste biotine die de vorming van krachtig en sterk haar ondersteunen. Waardevolle bouwstenen uit keratine activeren de haarwortel, stimuleren de celdeling en versnellen de groei van het haar. Wetenschappelijk bewezen: De celdelingssnelheid verhoogt met 98% in vergelijking met een placebo. De snelheid van de haargroei kan daardoor aantoonbaar met 32% worden verhoogd. De haarproducerende cellen komen terug actief op gang en de droom van een lang Rapunzel-kapsel wordt sneller werkelijkheid.

Deze hoofdhuidlotion stimuleert de celactiviteit in de haarwortels en versnelt de groei van de haarlengten. Het ondersteunt tegelijkertijd de vorming van stabiel en sterk haar.

  • Energiemix uit glycogeen en creatine: verhoogt de celactiviteit van de haarwortels aanmerkelijk door de toevoer van uiterst efficiënte energiedragers
  • Keratinebouwstenen (arginine, lysine en asparaginezuur): stimulatie van de haarwortels
  • Sporenelementen uit koralen en biotine: bevorderen en ondersteunen de vorming van stabiel en krachtig haar

De inhoud van twee pipetten Intensive Activating Lotion lok per lok op de hoofdhuid aanbrengen en lichtjes inmasseren. Voor een optimale werking kan Intensive Activating Lotion meermaals per week worden toegepast.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x