Start zoom

Make-Up

Hydro Gloss

Snel Overzicht

Prachtige glans met hydraterend verzorgd gevoel: Zeer lichte lipgloss die de gevoelige lippen tegen uitdrogen beschermt.

Wees de eerste om dit product te waarderen

4.5 ML

  • Hydro Gloss Light Mauve
  • Hydro Gloss Light Beige
€ 20,00
Basisprijs per 1 ML: € 4,44 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Glanzend verzorgde lippen.

Hydro Gloss is een hydraterende balsem die de lippen een sensueel glanzende finish verleent. De formule met zijn glanzende, zacht gekleurde en niet-plakkerige film glijdt tijdens het aanbrengen zacht over de lippen en is verrijkt met hoogwaardige ingrediënten. Zo worden de gevoelige lippen onmiddellijk en langaanhoudend verrijkt met vocht en zodoende tegen uitdrogen beschermd. De zachte balsem schenkt een onmiddellijk gevoel van frisheid en zorgt ervoor dat de lippen erg zacht en rustig aanvoelen.

Prachtige glans met hydraterend verzorgd gevoel: Zeer lichte lipgloss die de gevoelige lippen tegen uitdrogen beschermt.

• Hyaluronzuur vult de lippen als natuurlijke vochtvasthoudende factor actief van binnenuit op. Het zorgt voor meer lipvolume, het maakt de huid glad en laat kleine rimpeltjes verdwijnen.

Eenvoudig aan te brengen: Breng de Hydro Gloss met behulp van een applicator gelijkmatig aan op de lippen. Ideaal voor onderweg en als product voor in de handtas.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Make-Up

Delen op

x