Start zoom

Make-Up

Cream ‘n Gleam

Snel Overzicht

De handige houten lippenstift verzorgt met natuurlijke werkzame stoffen en zorgt voor langaanhoudende en levendige kleuren.

Wees de eerste om dit product te waarderen

2.49 Gr

  • Cream ‘n Gleam Peach Sorbet
  • Cream ‘n Gleam Hot Pink
€ 16,75
Basisprijs per 1 Gr: € 6,73 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Zelfs als het snel moet gaan, willen we maximaal verzorgde lippen met een haarscherpe contour, een intense kleur en dat zelfs gedurende een lange periode. De lang aanhoudende lippenstift bevat natuurlijke ingrediënten zoals beschermende was, verzorgende oliën, sheabutter en vitamine E. Ze verwennen de lippen met intensieve verzorging, hydrateren rijkelijk, maken resistenter tegen schadelijke milieu-invloeden en verlenen oneindige souplesse. De in de houten lippenstift aanwezige exquise pigmenten toveren een oplichtende kleur op de lippen. Cream ‘n Gleam loopt niet uit, maakt geen vlekken en is dermatologisch getest. Past ook in de kleinste clutch.

De handige houten lippenstift verzorgt met natuurlijke werkzame stoffen en zorgt voor langaanhoudende en levendige kleuren.

  • Was: beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden
  • Verzorgende oliën & ester: schenken een zijdezachte finish & verzorging
  • Sheabutter & vitamine E: hydrateren

De lipcontour eerst nuanceren en eventueel corrigeren. Vervolgens de hele lippen inkleuren met Cream ‘n Gleam. Voor nog meer glans kan ook aansluitend een transparante gloss over het geheel worden aangebracht. En dan kan het feest beginnen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Make-Up

Delen op

x