Start zoom

Haarverzorging

Anti Frizz Conditioner

Artikelnr. 120120

Snel Overzicht

Conditioner Anti Frizz kalmeert en verzorgt pluizig haar zeer langdurig, maakt het haar soepel en elastisch en brengt het weer in model.

Wees de eerste om dit product te waarderen

150ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 24,50
Basisprijs per 100 ML: € 16,33 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Glad, glanzend haar – iets waar velen slechts van kunnen dromen. Meestal is haar van nature namelijk helemaal niet glad, en als er bovendien sprake is van vochtgebrek en beschadiging van de structuur, wordt het ook nog pluizig. Helaas is vocht in de lucht vijand nummer één als haar met veel moeite gestyled en steil gemaakt is, want dit haartype trekt het aan als een magneet. Conditioner Anti Frizz doorbreekt deze vicieuze cirkel. Het brengt de vochthuishouding van weerbarstig haar weer in balans met het La Biosthétique Hydro-Control complex. Het regenereert effectief de gevoelige schubbenlaag zonder het haar vet of zwaar te maken, waardoor de handelbaarheid verbetert. Het haar krijgt een prachtig makkelijk stylebare soepelheid – voor een steile look of royale krullen en golven. De styling blijft de hele dag in vorm. Vliegende haartjes of pluizig haar, ook door de overgang van droge binnenlucht naar een vochtiger buitenklimaat, wordt effectief voorkomen. Probleemhaar verandert met de Anti Frizz Conditioner in een handomdraai in fantastisch verzorgd, ronduit prachtig haar met een verleidelijke glans. Optimale synergetische werking met Shampoo, Balm en Serum Anti Frizz – een verzorgingslijn die gegarandeerd 48 uur lang werkt

Conditioner Anti Frizz kalmeert en verzorgt pluizig haar zeer langdurig, maakt het haar soepel en elastisch en brengt het weer in model.

  • Ultralichte lipiden: stabiliseren langdurig de vochthuishouding van het haar
  • Aqua Style-complex: kalmeert zonder te verzwaren

Voor het beste resultaat het haar eerst wassen met Shampoo Anti Frizz. Na de tweede of derde shampoobeurt Conditioner Anti Frizz door het haar verdelen 1-2 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen. Tip: Voor een optimale langdurige werking aansluitend Anti Frizz Styling Balm gebruiken.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x