Start zoom

Haarverzorging

Babybios

Artikelnr. 120238

Snel Overzicht

Haarverzorgingsspray, verzorgt en beschermt het gevoelige haar en de hoofdhuid en maakt het ideaal kambaar, geeft het elasticiteit en ondersteunt de vorming van krullen.

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 22,00
Basisprijs per 1 L : € 88,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Het zachte kinderhaar kan zichzelf nog niet genoeg beschermen en heeft daarom een heel bijzondere, op het gevoelige haar afgestemde, liefdevolle verzorging nodig. Babybios legt zich als een zachte beschermende film op het haar, zonder vet te maken. Het vaak 'trekkende' haar laat zich heel eenvoudig kammen. Het wint aan elasticiteit, de geliefde krullen van kinderen beginnen te springen. Bij langdurig gebruik bevordert Babybios consequent de natuurlijke vorming van de krullen – en niet alleen bij kinderen. Babybios is ook de ideale, verzorgende fresh-upspray voor volwassenen die dol zijn op krullen of een veerkracht versterkende, verzorgende föhnlotion. Vetzuurderivaten en essentiële oliën van fijne kamille en ontspannende lavendel verzorgen de hoofdhuid en geven het haar een natuurlijke aangename geur. Het is dus ook perfect geschikt voor het opfrissen van de haren tussen twee wasbeurten door. Een aangenaam neveneffect is de preventieve bescherming tegen hoofdluis. Babybios, de allrounder voor moeder en kind mag in geen enkele badkamer ontbreken.

Haarverzorgingsspray, verzorgt en beschermt het gevoelige haar en de hoofdhuid en maakt het ideaal kambaar, geeft het elasticiteit en ondersteunt de vorming van krullen.

  • Vetzuurderivaten: verzorgen het haar en de hoofdhuid
  • Kamille: kalmeert de droge hoofdhuid
  • Lavendel: verleent bescherming aan het haar, zonder vet te maken

Als verzorgende lotion voor föhnkapsels of aan de lucht gedroogde haren: al naargelang de hoeveelheid haar 8–15 maal Babybios gelijkmatig in het gewassen, handdoek droge haar verstuiven. Kan bovendien nog worden aangevuld met een finishproduct. Als fresh-upspray in het droge haar verstuiven en zoals gebruikelijk moduleren. Als verzorgende lotion voor kinderen: Babybios een- of meermaals per week op de hoofdhuid en het haar verstuiven, na de haarwassing en indien nodig ook tussendoor gebruiken.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x