DUIDELIJKE LIJNEN!
DUIDELIJKE LIJNEN!

Een zijdezachte huid, slanke benen, stevige billen en een mooi decolleté — de droom van elke vrouw (en man).

Vrouwen willen zolang mogelijk hun vrouwelijke sterke punten naar voren brengen. Met het ouder worden verandert echter het verschijningsbeeld van de huid. Het huidoppervlak wordt droog, rimpelig en verliest zijn elasticiteit — er ontstaan diepe rimpels en ook lelijke ouderdomsvlekken laten niet lang op zich wachten. Maar een nachtmerrie voor veel vrouwen is cellulite — ook wel sinaasappelhuid genoemd. Zeker is: Meer dan 90 procent van alle vrouwen wordt getroffen door deze niet zo mooie kuiltjes op benen, billen en zelfs op de armen.

De oorzaak hiervan is de bijzondere aard van het vrouwelijke bindweefsel en de vetcellen. Zo komt het veel sneller tot een verzwakking van het weefsel en duikt de vijand ook snel op. Daar is geen kruid tegen gewassen? Of toch wel. Je kunt meer tegen deze kuiltjes doen dan je denkt.

De nieuwe verstevigers uit de celactieve Intensif-Body-Line DERMOSTHETIQUE FORME-ACTIF maken gebruik van een revolutionair werkstoffencomplex en uiterst efficiënte plantaardige ingrediënten voor een strakkere huid, meer stevigheid en zichtbaar minder putjes. Het All-Body-concept pakt meteen de oorsprong van het probleem, huidveroudering, aan (de cellen). Daar ontvouwen de speciaal op het betreffende probleem van de lichaamshuid

PRODUKT ÜBERSICHT

ontwikkelde, natuurlijke formules, hun uiteindelijke werking. Dit bevind zich op de grens van de geneeskunde.

Alle vier de producten zijn gericht op efficiënte 'body contouring' en hebben één geheim:

De Essential Cell Boost Factor — een combinatie van plantenextracten uit Chlorella-groenwier en witte lupine — zorgt voor de regeneratie van de cellen, een strakker weefsel en een zeer elastische huid. De cel-actieve energie gevende en hydraterende werkzame stof uit de celenergiecocktail adenosinetrifosfaat in combinatie met algine en papaja-extract geeft energie, hydrateert en laat de huid er strak en fris uitzien. Alle problemen gewoon wegsmeren? Met DERMOSTHETIQUE FORME-ACTIF is dat vanaf nu heel eenvoudig.

Inge Metzger, Productmanager 'Huidverzorging' bij La Biosthétique Paris
Productmanager 'Huidverzorging' bij La Biosthétique Paris

Inge Metzger

Productmanager 'Huidverzorging' bij La Biosthétique Paris

„Voor iedereen die actief haar lichaamszones in model wil brengen, adviseer ik om de volledige Forme-Actiflijn van Dermosthétique te gebruiken. Elk product is op een speciaal lichaamsdeel afgestemd en overeenkomstig ontwikkeld. En alleen als alle handelingen regelmatig worden uitgevoerd, kan een verbetering van het respectieve verschijningsbeeld optreden. Breng de producten indien mogelijk tweemaal per dag met draaiende bewegingen aan, zodat de doorbloeding en de ontstuwing gestimuleerd worden. Dames opgelet: De handcrème is ook uitstekend geschikt voor heren. Mijn tip: Gun jezelf een verwenbeurt met de nieuwe producten in jouw La Biosthétique-salon.“

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VOOR EEN SUPERSTRAK SILHOUET:

TRAITEMENT CORPS

TRAITEMENT DECOLLETE

Wil je graag een glad decolleté?

Het zachte alternatief voor een schoonheidsoperatie — en pijnloos. Vooral de hals en het borstgedeelte is bijzonder gevoelig voor rimpels. Hier helpt slechts één ding: vroeg voorkomen met extra speciale verzorging. De lichte emulsie verstevigt en lift de huid van hals en decolleté, verstevigt de borst optisch op en zorgt zo voor een onmiddellijk en natuurlijk verstevigend effect — voor een onweerstaanbaar decolleté.

TRAITEMENT CORPS

Een echt multitasking talent met dubbele kracht!

De figuur verfijnende lichaamsemulsie bevordert niet alleen een strakker, sexy silhouet, maar hydrateert en pakt het lichaam meteen twee keer aan: Ten eerste voorziet een cel-actief herstellend werkstoffencomplex de stressbestendigheid van de huid met nieuwe energie en zorgt dagelijks voor een verstevigend effect en stevig huidbeeld. Daarna zorgt een cel-actieve energie gevende- en hydraterende werkzame stof voor intensieve verzorging en hydratatie.TRAITEMENT DECOLLETE

TRAITEMENT SILHOUETTE

TRAITEMENT MAINS

Licht aan – spot uit!

Handen worden vaak verwaarloosd. Het is niet eenvoudig om een droge, gebarsten en naar rimpels neigende huid en tegelijkertijd lelijke bruine ouderdomsvlekken proberen te verbergen. Daarom: Focus on hands — het liefst preventief en meermaals per dag. Het is geruststellend dat de combinatie van innovatieve, cel-actieve werkzame stoffen en een plantaardig herstellend en beschermend complex de gestreste huid nieuw weerstandsvermogen geeft, de huid beschermt tegen verder elasticiteitsverlies, intensieve, in de diepte regenererende hydratatie biedt en pigmentstoringen zichtbaar vermindert.

Laat de strakke tijden maar beginnen!

TRAITEMENT SILHOUETTE

Hoog gedoseerde cafeïnepower en meer!

Natuurlijke cafeïne, Coleus forskohlii en papaja-extracten — deze uiterst efficiënte genieën zijn onverslaanbaar in de strijd tegen hardnekkige cellulite en maken van deze verkoelende anti-cellulitegel een blijvend en onmisbaar onderdeel van de dagelijkse lichaamsverzorging. Afvalstoffen worden afgevoerd, de vetafbraak versnelt en tegelijkertijd wordt de opbouw van nieuwe vetcellen geblokkeerd. Al na enkele weken kun je je verheugen op een meetbaar resultaat.
TRAITEMENT MAINS

Alle Dermosthétique Forme-Actif-producten zijn verkrijgbaar in jouw La Biosthétique-salon.
Alle Dermosthétique Forme-Actif-producten zijn verkrijgbaar in jouw La Biosthétique-salon.