Happy Hair in plaats van Dry Hair. Nieuw Dry Hair.

UV-straling en zout water, verkeerde kleuring of te heet föhnen en stylen met de stijltang – deze haarvijanden zorgen ervoor dat het haar alles behalve glanst. Het haar hangt zwaar en futloos langs je hoofd, zonder enige glans. De beschermende schubbenlaag ligt niet meer dicht tegen de haarschacht, de hoornlaag wordt opengebroken en vocht gaat verloren. Het haar wordt poreus en breekbaar. Licht kan niet gereflecteerd worden. En waar geen licht is, is ook geen glans. Zeker de punten zien er uitgerafeld uit en gaan splijten. Eindstadium gespleten punten! Gezond, zacht haar met een betoverende zijdezachte glans, dat klinkt beter, niet? Zodat droog haar geen tragedie wordt, helpt slechts één ding: verzorgen, verzorgen en nog eens verzorgen - en dat zeer intensief. Met de juiste verzorgingslijn kan haarbreuk tot 70 procent verminderd worden. Geen kans meer voor droog, beschadigd haar!

La Biosthétique Paris zet met de haarverzorgingslijn DRY HAIR in op een geconcentreerde powercocktail van uiterst efficiënte werkzame stoffen uit de natuur en een uitgekiende receptuur.

PRODUKT ÜBERSICHT

De ontwikkeling van DRY HAIR werd wetenschappelijk begeleid door het gerenommeerde testinstituut Fresenius uit Taunusstein. Het unieke haarverzorgingsconcept DRY HAIR pakt onmiddellijk de oorsprong van de symptomen van droog, beschadigd haar aan en bestrijdt de schade actief met lipiden, proteïnen en waardevolle plantenextracten. Wetenschappelijk gedocumenteerde resultaten bevestigen: tot 34% meer zachtheid – zelfs na 24 uur. Geza Schön, werkzaam als internationaal geurdesigner, creëerde exclusief voor La Biosthétique Paris een aroma dat het haar met sensualiteit en elegantie omhult – de hele dag lang! Wij zijn overtuigd? Ben jij het ook?

Productmanager 'Haarverzorging & -styling' bij La Biosthétique Paris
Productmanager 'Haarverzorging & -styling' bij La Biosthétique Paris

Klaus Obrecht

Productmanager 'Haarverzorging & -styling' bij La Biosthétique Paris

Pas op met warmte! Als je er de tijd voor hebt, laat dan je haar aan de lucht drogen. Of gebruik bij het föhnen altijd een product dat beschermt tegen de hitte. Hier raad ik HEAT PROTECTOR aan. Het beschermt het haar optimaal tegen agressieve warmte. Bovendien moet je in de zomer het haar met een hoed tegen de zon beschermen of nog beter, een UV-bescherming aanbrengen, zoals de ultralichte GLOSS CONTROLE oliespray met actieve UV-filter.“

GELUKKIG EN STRALEND HAAR MET SLECHTS 4 VERZORGINGSPRODUCTEN:

SHAMPOO

CONDITIONING SPRAY

Microproteïnen uit tarwe, zwarte haver, soja en werkzame stoffen uit de Roos van Jericho bundelen de krachten in de CONDITIONING SPRAY en vormen zo een onverslaanbare plantenkracht. Twee actieve fasen compenseren structuurschade onmiddellijk, hydrateren intensief en laten het haar er in no-time weer fris en vitaal uitzien. Het haar wordt voelbaar elastischer, laat zich opnieuw heel eenvoudig in model brengen en geurt heerlijk naar vakantie. Opvliegende, statisch geladen haren worden eenvoudig glad gemaakt. Zonder uitspoelen en met onmiddellijk effect!

SHAMPOO

Hydraterende kracht!

Met de juiste shampoo staat of valt de gezondheid van het haar. De ultrazachte hydraterende SHAMPOO bestaat uit 5 plantaardige, krachtige werkzame stoffen die droog, zwaar belast en dof haar opnieuw laat stralen met onweerstaanbare zachtheid en vitaliteit. Bovendien worden de vochtdepots opnieuw aangevuld – voor een extra dosis glamour. Een fascinerende en onvergetelijke verschijning is dus verzekerd – en dat elke dag opnieuw!CONDITIONING SPRAY

CONDITIONING SPRAY

MASK

Haarlifting van de wortels tot in de punten!

Een gezonde haar bevat tien procent vocht in de kern. Bij droog haar verdwijnt dit echter snel. Om het nog erger te maken: het uitdrogen van het haar, net als van de huid, neemt toe naarmate men ouder wordt. Hoe ouder je wordt, hoe intensiever je het vochtdepot dient aan te vullen. Uiterst innovatieve lamellaire fosfolipiden zorgen in het intensief regenererende MASK voor een extra laagje voor 's nachts. Ze herstellen beschadigde plekken en maken zo de schubbenlaag glad. Een echte glansprestatie!

CONDITIONER

Voor haren in topvorm!

Niet alleen ons humeur is afhankelijk van het weer of andere dagdagelijkse factoren. Ook haren hebben zo hun stemmingswisselingen. Zo zorgen droge lucht, te heet föhnen of chemische behandelingen voor dof, bros en weerbarstig haar. De oplossing is een mix van proteïnen, vitaminen en lecithine. Deze zorgt ervoor dat verloren vet en vocht worden aangevuld, legt een zeer dunne beschermende film rond elke afzonderlijke haar en tovert weer een stralende gloed op het haar! Gewoonweg magisch!


MASK

Alle La Biosthétique Dry Hair-producten zijn verkrijgbaar bij jouw La Biosthétique-salon.
Alle La Biosthétique Dry Hair-producten zijn verkrijgbaar bij jouw La Biosthétique-salon.